0x8007007B Windows Etkinleştirilemedi Hatası

AlphadoX

Hectopat
Forumda bu sorun ile ilgili birçok konu var fakat hiçbirinde düzgün yöntem bulamadım eski konuları hortlatmak da istemedim en iyisi yeni konu açayım dedim.Evet arkadaşlar bu sorunun çözümü nedir bilen var mı? (Ayrıca Windows 10 Pro OEM Key almayı düşünüyorum fakat ya sorun düzelmezse diye almaya korkuyorum sizce internetten key alsam sorun çözülür mü?)
Screenshot_2.png

Windows kalıbını nereden edindiniz, kalıp bozuk veya virüs nedenli olabilir yada Windows crack yapmaya çalıştınız mı?
Hayır sistemim yeni crack falan da hiç yapmadım virüs olduğunu da düşünmüyorum pc yi ilk açtığımdan beri var bu sorun hem virüsün böyle bir şeye sebep olacağını da düşünmüyorum.Windows 10 Deneme sürümüyle geldi pc internetten bir key buldum denemelik girdim fakat bu hatayı veriyor genelde bu key hep çalışır fakat çalışmıyor bende o yüzden internetten oem key almak istiyorum ama işe yarar mı yaramaz mı bilemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı