0x800700c1 hatası

460343

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
0x800700c1 hatasını alıyorum. Neyden kaynaklandığını bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim. SS ektedir.
Şimdiden teşekkürler.

1677178075733.jpeg

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Ardından bize geri dönüş sağlayınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Ek olarak ağ sorunu olmadığından emin olun. Modeme Wi-Fi ile bağlıysanız kablolu bir şekilde bağlanmayı deneyin.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Ardından bize geri dönüş sağlayınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Ek olarak ağ sorunu olmadığından emin olun. Modeme Wi-Fi ile bağlıysanız kablolu bir şekilde bağlanmayı deneyin.

Galiba ilk satırdan çuvalladık.

sfc.JPG

O zaman DISM komutları ile başlayıp sistemi yeniden başlatın. Ardından sfc /scannow komutnu girmeyi deneyin.

Windows bayağı sorunlu sizin. Onarım komutlarını bile yapmanıza izin vermiyor. Ne zamandan beri güncelleme hatası alıyorsunuz?

Tam ne zamandan beri bu şekilde olduğunu bilmiyorum. Gelen güncellemelerin ne zaman yayınlandığına bakmak gerek. Şans eseri oynadığım oyunun güvenlik uygulaması windowsun güncel olmadığını söyledi. Bu zamana kadar otomatikte sanıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı