Racoon Decapat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 5 27 Ağustos 2024 #1 Oyun yüklerken %57ye geldiğinde aşağıdaki hata çıkmaya başladı. Windows sürümüm doğru Xbox güncel ve aşağıdaki 2 çözümüde denedim.
Oyun yüklerken %57ye geldiğinde aşağıdaki hata çıkmaya başladı. Windows sürümüm doğru Xbox güncel ve aşağıdaki 2 çözümüde denedim.
Çözüm Racoon 2 Eylül 2024 Charmander00 dedi: Hocam bende de aynı sorun var çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Garip bir çözüm şekli ama Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzelmişti.
Charmander00 dedi: Hocam bende de aynı sorun var çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Garip bir çözüm şekli ama Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzelmişti.
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı: RX 6900 XT Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 Hocam bende de aynı sorun var çözümünü bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Racoon Decapat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 5 2 Eylül 2024 #3 Charmander00 dedi: Hocam bende de aynı sorun var çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Garip bir çözüm şekli ama Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzelmişti. Artı 0 Eksi Çözüm
Charmander00 dedi: Hocam bende de aynı sorun var çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Garip bir çözüm şekli ama Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzelmişti.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #4 Racoon dedi: Garip bir çözüm şekli ama Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yaptım ve bende de düzeldi Hortlatmak gibi olacak ama teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Racoon dedi: Garip bir çözüm şekli ama Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yaptım ve bende de düzeldi Hortlatmak gibi olacak ama teşekkürler hocam.