Çözüldü 0xc000000e hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şu an BIOS'ta HDD niz görünmüyor kasayı açıp HDD kablolarını çıkarıp tekrar düzgünce takabilir misiniz önce buradan başlıyalım. Ya da siz BIOS ayarını bozdunuz.
Teşekkür ederim. Bios ayarını bozmuşum gerçekten. Bios Quick Flash ile yeniden usb'den güncelleyince oldu.
Öncelikle merhaba nasıl çalışmıyor klavyeyimi okumuyor anlayamadım tam net anlatırsanız çözüm bulabiliriz.

Bios giriş ekranında f12 tuşuna bastığımda biosa girmiyor. Ardından ekran resmindeki sayfa çıkıyor orda basın dediği tuşlara bastığımda tepki vermiyor. Bir süre sonra pc kapanıyor
Şimdi de bios ekranına gelmeden direkt bu ekran çıkıyor. Rufus ile bir usb medya hazırlasam doğrudan görür mü sizce?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 234
Son düzenleme:
Şu an BIOS'ta HDD niz görünmüyor kasayı açıp HDD kablolarını çıkarıp tekrar düzgünce takabilir misiniz önce buradan başlıyalım. Ya da siz BIOS ayarını bozdunuz.

Evet çözüldü. Bios'a da ulaştım. Format atıp yeni yükleme de yaptım. Disk yazma hızının düşme sorunu da ortadan kalktı. Çok sağol ilgilendiğin için.
Her şey tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…