martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 26 Haziran 2019 #1 Bilgisayarımı her başlattığımda bu hatayı alıyorum windows kurma diskimden onarma bölümünden birçok şeyi denedim ama olmadı.
Bilgisayarımı her başlattığımda bu hatayı alıyorum windows kurma diskimden onarma bölümünden birçok şeyi denedim ama olmadı.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #2 Format gerekli hocam. Bende de aynısı olmuştu ve formatla çözmüştüm. Veriniz varsa onarım kısmındaki dosya gezgininden dosyaları yedekleyin. Artı 0 Eksi
Format gerekli hocam. Bende de aynısı olmuştu ve formatla çözmüştüm. Veriniz varsa onarım kısmındaki dosya gezgininden dosyaları yedekleyin.
KS KS martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 26 Haziran 2019 #3 TerabyteForever dedi: Format gerekli hocam. Bende de aynısı olmuştu ve formatla çözmüştüm. Veriniz varsa onarım kısmındaki dosya gezgininden dosyaları yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Yedekleme kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: Format gerekli hocam. Bende de aynısı olmuştu ve formatla çözmüştüm. Veriniz varsa onarım kısmındaki dosya gezgininden dosyaları yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Yedekleme kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #4 martybrownunpalyacosu dedi: Yedekleme kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçenekler kısmındaki komut istemine "explorer" yazmanız gerekli. Artı 0 Eksi
martybrownunpalyacosu dedi: Yedekleme kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçenekler kısmındaki komut istemine "explorer" yazmanız gerekli.
KS KS martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 26 Haziran 2019 #5 eski bilgisayarıma bağlayınca çalıştı teşekkür ederim herkese Artı 0 Eksi