ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 23 Haziran 2022 #1 RAM 8Gb SSD veya HDD modeli Toshiba TR-2000 Ekran kartı Gt 940 Mx Anakart Bilmiyorum İşlemci İntel İ5-7200U PC'yi açtım, internet olmasına rağmen yok gözüküyordu. Bende PC'yi kapattım ve geri açarken bu hatayı verdi. Daha da açamadım. Sürekli burası geliyor. (Fotoğraf olarak ekledim)
PC'yi açtım, internet olmasına rağmen yok gözüküyordu. Bende PC'yi kapattım ve geri açarken bu hatayı verdi. Daha da açamadım. Sürekli burası geliyor. (Fotoğraf olarak ekledim)
th3q4x Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #2 Arkadaşım bunun tek çaresi temiz kurulum. Elektrik kaynaklı bir kısa devre olmuş. Bu da sistem dosyalarına zarar vermiş. Temiz kurulum yapman gerek.
Arkadaşım bunun tek çaresi temiz kurulum. Elektrik kaynaklı bir kısa devre olmuş. Bu da sistem dosyalarına zarar vermiş. Temiz kurulum yapman gerek.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 23 Haziran 2022 #3 th3q4x dedi: Arkadaşım bunun tek çaresi temiz kurulum. Elektrik kaynaklı bir kısa devre olmuş. Bu da sistem dosyalarına zarar vermiş. Temiz kurulum yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sistem SSD'ye kurulu HDD'den dosya silinmez değil mi?
th3q4x dedi: Arkadaşım bunun tek çaresi temiz kurulum. Elektrik kaynaklı bir kısa devre olmuş. Bu da sistem dosyalarına zarar vermiş. Temiz kurulum yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sistem SSD'ye kurulu HDD'den dosya silinmez değil mi?
th3q4x Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #4 Sistem formatlarken sistemin kurulu olduğu diski formatlayacaksın. HDD'yi değil. Bir de ikisi farklı disk olarak geçiyor değil mi? D ve C diskleri.
Sistem formatlarken sistemin kurulu olduğu diski formatlayacaksın. HDD'yi değil. Bir de ikisi farklı disk olarak geçiyor değil mi? D ve C diskleri.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 23 Haziran 2022 #5 th3q4x dedi: Sistem formatlarken sistemin kurulu olduğu diski formatlayacaksın. HDD'yi değil. Bir de ikisi farklı disk olarak geçiyor değil mi? D ve C diskleri. Genişletmek için tıkla... Evet farklı disk olarak gözüküyorlar. C diskini formatlayacağım.
th3q4x dedi: Sistem formatlarken sistemin kurulu olduğu diski formatlayacaksın. HDD'yi değil. Bir de ikisi farklı disk olarak geçiyor değil mi? D ve C diskleri. Genişletmek için tıkla... Evet farklı disk olarak gözüküyorlar. C diskini formatlayacağım.
th3q4x Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #6 ÇakmaAppleÇentiği dedi: Evet farklı disk olarak gözüküyorlar. C diskini formatlayacağım. Genişletmek için tıkla... E tamam. O zaman HDD' aynı kalır.
ÇakmaAppleÇentiği dedi: Evet farklı disk olarak gözüküyorlar. C diskini formatlayacağım. Genişletmek için tıkla... E tamam. O zaman HDD' aynı kalır.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 23 Haziran 2022 #7 th3q4x dedi: E tamam. O zaman HDD' aynı kalır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.