BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 1 Eylül 2025 #1 Bilgisayarın SATA kablosunun yerini değiştirdikten sonra otomatik onarım dönüşüne girdi. Otomatik onarımı kapatınca bu hatayı almaya başladım. Format atmadan nasıl çözebilirim?
Bilgisayarın SATA kablosunun yerini değiştirdikten sonra otomatik onarım dönüşüne girdi. Otomatik onarımı kapatınca bu hatayı almaya başladım. Format atmadan nasıl çözebilirim?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Eylül 2025 #2 Kurtarma moduna girebiliyor musunuz? Kabloyu kontrol eder misiniz? Sistem dosyaları bozulunca bu hatayı alıyorsunuz genelde çünkü. Windows yazılı bir USB bellek ile sistemi onarmayi da deneyebilirsiniz format atmadan. Artı 0 Eksi
Kurtarma moduna girebiliyor musunuz? Kabloyu kontrol eder misiniz? Sistem dosyaları bozulunca bu hatayı alıyorsunuz genelde çünkü. Windows yazılı bir USB bellek ile sistemi onarmayi da deneyebilirsiniz format atmadan.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 1 Eylül 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kurtarma moduna girebiliyor musunuz? Kabloyu kontrol eder misiniz? Sistem dosyaları bozulunca bu hatayı alıyorsunuz genelde çünkü. Windows yazılı bir USB bellek ile sistemi onarmayi da deneyebilirsiniz format atmadan. Genişletmek için tıkla... Kurtarma moduna girebiliyorum sistem onarmak ise yaramıyor. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Kurtarma moduna girebiliyor musunuz? Kabloyu kontrol eder misiniz? Sistem dosyaları bozulunca bu hatayı alıyorsunuz genelde çünkü. Windows yazılı bir USB bellek ile sistemi onarmayi da deneyebilirsiniz format atmadan. Genişletmek için tıkla... Kurtarma moduna girebiliyorum sistem onarmak ise yaramıyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Eylül 2025 #4 @BayDonut USB bellek ile mi onarım yapmayı denediniz? Artı 0 Eksi
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 1 Eylül 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: @BayDonut USB bellek ile mi onarım yapmayı denediniz? Genişletmek için tıkla... Evet hem usb bellek ile hemde bilgisayarın kendisi ile. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: @BayDonut USB bellek ile mi onarım yapmayı denediniz? Genişletmek için tıkla... Evet hem usb bellek ile hemde bilgisayarın kendisi ile.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Eylül 2025 #6 @BayDonut Maalesef Windows'u yeniden kurmak dışında bir seçenek kalmiyor o halde. Kabloyu kontrol ettiniz değil mi? Artı 0 Eksi
@BayDonut Maalesef Windows'u yeniden kurmak dışında bir seçenek kalmiyor o halde. Kabloyu kontrol ettiniz değil mi?
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 1 Eylül 2025 #7 E Sakuya Izayoi dedi: @BayDonut Maalesef Windows'u yeniden kurmak dışında bir seçenek kalmiyor o halde. Kabloyu kontrol ettiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hemde farklı kablolar ile teşekkürler yardım için. Artı 0 Eksi
E Sakuya Izayoi dedi: @BayDonut Maalesef Windows'u yeniden kurmak dışında bir seçenek kalmiyor o halde. Kabloyu kontrol ettiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hemde farklı kablolar ile teşekkürler yardım için.