0xc000000f ve 0xc0000098 hatası

Mineyusuf3

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar başlatılırken çalışan bir sistem dosyasını yanlışkla sildim ve şimdi bilgisayar açılırken bu iki hata ekranından biri çıkıyor. Güvenli modda bile başlatamıyorum, grlişmiş seçenekler ekranına da giremiyorum çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20250213_124848.jpg
    20250213_124848.jpg
    232,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20250213_124826.jpg
    20250213_124826.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinize göre bilgisayarı açamıyorsunuz sorun bu zaten açmanız için formatı denemeniz lazım temiz yükleme yapacaktır açamadığınız için yedekleme yapamayacaksınız maalesef.
dediğiniz gibi yaptım ve sıfırladım fakat internete bağlanamıyorum, galiba gerekli tüm sürücüleri yükleyemedim bunun için ne yapmam gerekiyor

Dediğiniz gibi yaptım ve sıfırladım fakat internete bağlanamıyorum, galiba gerekli tüm sürücüleri yükleyemedim bunun için ne yapmam gerekiyor.

Bilgisayar modeli nedir hocam marka vb. ve bilgisayar sanırsam açıldı.

Dediğiniz gibi yaptım ve sıfırladım fakat internete bağlanamıyorum, galiba gerekli tüm sürücüleri yükleyemedim bunun için ne yapmam gerekiyor.

Yapmanız gereken 2 şey var 1. si Windows ayarlardan güncellemek ve güncelledikten sonra yeniden başlatmak 2. si tarayıcında bilgisayar marka modeli ile sitesinde uyumlu driveri yükleyip kurmak benim anlamadığım Wi-Fi simgesimi görülmüyor yoksa Wi-Fi simgesi var ve internetemi bağlanamıyorsun Wi-Fi simgesi yoksa dediğimi yapman lazım ama internete bağlanmıyorsa modemde sorun vardır.

Yapmanız gereken 2 şey var 1. si Windows ayarlardan güncellemek ve güncelledikten sonra yeniden başlatmak 2. si tarayıcında bilgisayar marka modeli ile sitesinde uyumlu driveri yükleyip kurmak benim anlamadığım Wi-Fi simgesimi görülmüyor yoksa Wi-Fi simgesi var ve internetemi bağlanamıyorsun Wi-Fi simgesi yoksa dediğimi yapman lazım ama internete bağlanmıyorsa modemde sorun vardır.
hocam hallettim şu anlık sıkıntı yok teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı