Çözüldü 0xc000007b hata kodundaki görev komutlarının incelenmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rowlenclay

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 0xc000007b hatası için Process Monitor ile hata raporunu oluşturdum. Yandex diske yüklediğim dosyanın linkini bırakıyorum.

İlgili arkadaşlarım hatanın nereden kaynaklandığını söyleyebilirler mi? Kaldırmam gereken uygulama ya da yüklemem gereken DLL dosyası var mıdır?

Çözüm
Hata yine aynı dosyadan kaynaklı: C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_30.dll

Dosyayı bu konumdan silin. Sonra DirectX aracını tekrar kurun.
DirectX dosyalarını System32 içine kuruyoruz değil mi?

Hayır, aracı indirip çalıştıracaksınız sadece. Otomatik olarak o kuruyor gerekli konumlara.

Verdiğim bağlantıdaki dxwebsetup.exe'yi indirmediniz mi? Yoksa offline setup DirectX runtime mı indirdiniz?

Bana pathway vermelisin diyor. Yukarıdaki linke görsellerini ekledim. Bakabilir misiniz?

Siz neden benim verdiğim bağlantıdaki sürümü indirmediniz ki? Şu an dxwebsetup.exe yok mu sizde?

Her neyse, madem bu sürümü kurmaya çalışıyorsunuz, şöyle yapın;

Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. Sonra kurulumu çalıştırın, kurulum konumunu oluşturduğunuz yeni klasör olarak seçin. Daha sonra kurulum bitip klasöre dosyalar geldiğinde DXSETUP.exe dosyasını çalıştırın.

Sizin attığınız linkten tekrar indirip kurdum dxwebsetup.exe'yi çalıştırdım yani.
Bilgisayarımı yeniden başlattım ama aynı hatayı verdi.

Windows güncelleştirmesini yapıp tekrar deneyeceğim hocam.
Windows'un orijinal/crack olması sorun yaratır mı sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum format sonrası açamadığım için konuyu açmıştım.

Sizin attığınız linkten tekrar indirip kurdum dxwebsetup.exe'yi çalıştırdım yani.
Bilgisayarımı yeniden başlattım ama aynı hatayı verdi.

Dediğim dosyayı silip paketi kurmanıza rağmen 0xc000007b hatası devam ediyorsa yeni rapor oluşturup paylaşabilirsiniz, bazen tek raporda sonuca varılmayabiliyor.

Windows güncelleştirmesini yapıp tekrar deneyeceğim hocam.
Windows'un orijinal/crack olması sorun yaratır mı sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum format sonrası açamadığım için konuyu açmıştım.

0xc000007b hatası için orijinal veya crack Windows olması fark etmez, yeni format atılmış sistemlerde olabiliyor bu tarz durumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…