Rowlenclay Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. 0xc000007b hatası için Process Monitor ile hata raporunu oluşturdum. Yandex diske yüklediğim dosyanın linkini bırakıyorum. Logfile.rar View and download from Yandex Disk disk.yandex.com İlgili arkadaşlarım hatanın nereden kaynaklandığını söyleyebilirler mi? Kaldırmam gereken uygulama ya da yüklemem gereken DLL dosyası var mıdır?
Arkadaşlar merhaba. 0xc000007b hatası için Process Monitor ile hata raporunu oluşturdum. Yandex diske yüklediğim dosyanın linkini bırakıyorum. Logfile.rar View and download from Yandex Disk disk.yandex.com İlgili arkadaşlarım hatanın nereden kaynaklandığını söyleyebilirler mi? Kaldırmam gereken uygulama ya da yüklemem gereken DLL dosyası var mıdır?
Çözüm wanetage 10 Ağustos 2023 Hata yine aynı dosyadan kaynaklı: C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_30.dll Dosyayı bu konumdan silin. Sonra DirectX aracını tekrar kurun.
Hata yine aynı dosyadan kaynaklı: C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_30.dll Dosyayı bu konumdan silin. Sonra DirectX aracını tekrar kurun.
KS KS Rowlenclay Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #11 Hocam sorun çözüldü çok teşekkür ederim elinize sağlık. Artı 0 Eksi