Merhabalar.
3 Gündür bilgisayarımdan kurulum vs. işlemi yapması isterken 0xc000007b hatasını alıyorum, konu ile ilgili Technopat videosunu izledim. Process Monitor'den hataları saptadım, fakat sonrasını maalesef beceremedim. Hata raporunu incelediğimde MSVCP140.DLL ve VCRUNTIME140.DLL in hatalı (bozuk) olduğunu gördüm. Zaten 0xc000007b hatasını almadan önce bu 2'sini ben internetden indirip yapmıştım. Buradan sonra ne yapmam gerektiğini bir türlü anlayamadım. Siz dostlarımdan ricam bana ne yapmam gerektiği sıra sıra basit bir dil ile anlatabilir misiniz?
Şimididen çok çok teşekkkür ederim.
Öncelikle bu dosyaları silin. Sonra denetim masasına girip C++ 2013 ve 2015 yazan her şeyi kaldırın. Bunlardan ikişer üçer tane görünebilir, hepsi gidecek. Sonra aşağıya attığım linkteki her şeyi indirip kurun. Toplamda 6 tane dosya inmeli.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Öncelikle bu dosyaları silin. Sonra denetim masasına girip C++ 2013 ve 2015 yazan her şeyi kaldırın. Bunlardan ikişer üçer tane görünebilir, hepsi gidecek. Sonra aşağıya attığım linkteki her şeyi indirip kurun. Toplamda 6 tane dosya inmeli.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Sen sen Bora dostum gerçekten ne kadar teşşekkür etsem az, sana çok ama çok minnettarım. yemin ederim eski nişanlım senin benimle ilgilendiğin kadar ilgilenseydi şimdiye boy boy çoçuklarımız olurdu. vallahi çok sağol ya eyvallah.