Başlıktaki hatayı alıyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum, halbuki daha önce oynamıştım. Şimdi Steam'dan indirdim, daha önce kendi sitesinden indirmiştim. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Teamviewer ile bağlanabilirim veya Discord hesabınız varsa paylaşabilirsiniz.
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Teamviewer ile bağlanabilirim veya Discord hesabınız varsa paylaşabilirsiniz.
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.