0xc000007b Process Monitör Raporu

Onurkarab

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar, Gameloop process monitör raporu, umarım doğru bir biçimde hazırlayıp atmışımdır.
Bilgisayarımda şuanda google ve birkaç program dışında hiçbir program açamıyorum 0xc000007b hatası alıyorum, birden fazla programda aynı hatayı aldığım için sadece Gameloop uygulamasından faydalandım.
Teşekkürler, iyi forumlar

Raporu yanlış almışsınız, fitre ayarlarını sıfırlayarak yeniden deneyin.

Ekran görüntüsü 2020-11-15 160023.png

Raporu yanlış almışsınız, fitre ayarlarını sıfırlayarak yeniden deneyin.

Eki Görüntüle 865040
Videoda izlediğim kadarıyla Process Name seçip AppMarket.exe yazdım ve ardından uygulaya basıp okladım, yanlış mı yaptım? Sizin gösterdiğiniz şekilde sıfırlayıp yaptığım zaman uygulama için bembeyaz ekran oluyor sadece

Doğru yazılım için rapor aldığınıza emin misiniz?

Eki Görüntüle 865369

Sizin ekranınızda burada yazan yazılım neyse onun için rapor almanız gerek.
Gameloop, Microsoft ürünleri, Steam, denetim masası uygulamaları kısacası bilgisayarımda Google hariç neredeyse bütün uygulamalar açılmıyor ve bu 0xc hatasını veriyor. Bende videoda becerebildigim kadarıyla rapor almaya çalıştım, sıklıkla gameloop uygulamasını kullandığım için onun üzerinden rapor aldırdım

Sebebi az buçuk belli oldu gibi. Attıkların neler? Onları silelim öncelikle.
Attıklarım sadece kernel32 dllsi, o da internette dll yerlerinden bilindik olanları indirdim. Eskilerinin yedeklerini aldım yedeklerini eski yerlerine koysam problem çözülür diye ümit ediyorum :) önceden eskisini yerine koymaya çalışınca yönetici izni vs. istiyordu şimdi o gitti csrss bu dosyayı kullanıyor kapatın şeklinde hata verip silmiyor.
İndirdiğim site abidik gubidik siteler değildi zaten bilindik, sitelerden indirmeyi tercih ettim.
Bilgisayarı geri sarmayı deniyecektim fakat geri yükleme noktası oluşturmadığım o için onu da yapmadım

Öncelikle bilindik yer olması, DLL atmanın sebebi olmamalı. El ile DLL atmak sağlıklı değil bir kere. Öncelikle o attıklarını sil.
Yedek aldım demişsin. Bir şey sildin de mi yedek aldın? Yedekleri de eski yerine koy. Sonucu bildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı