0xc000007b Process Monitör Raporu

Onurkarab

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar, Gameloop process monitör raporu, umarım doğru bir biçimde hazırlayıp atmışımdır.
Bilgisayarımda şuanda google ve birkaç program dışında hiçbir program açamıyorum 0xc000007b hatası alıyorum, birden fazla programda aynı hatayı aldığım için sadece Gameloop uygulamasından faydalandım.
Teşekkürler, iyi forumlar

İlk cümlenizde haklısınız, attıklarımı silmeye kalkınca Sistem 32'de görseldeki hata, SysWOW64'te ise başka bir program tarafından kullanıyor diye bir hata çıkıyor karşıma, ısrarla yeniden deneye bastım fakat kalkmıyor.
Diğer görselde ise görev yöneticimde aynı dosya konumda csrss.exe olduğunu farkettim bu normal mi acaba? Çok sık görev yöneticine girmiyorum ama girdiğim zaman ben bunlardan 1 tane görüyordum

O silmen gereken ve "csrss.exe" üzerinde açık hatası veren DLL'leri "Lock Hunter" ile siler misin?

O silmen gereken ve "csrss.exe" üzerinde açık hatası veren DLL'leri "Lock Hunter" ile siler misin?
Hocam olsa dükkan sizin ne uygulama indirip exe çalıştırabiliyorum, ne kurulu olan exeyi çalıştırabiliyorum, ne word açabiliyorum...
Başka çare yoksa format diyeceğim fakat formattada bu sorunlar nedeniyle format esnasında sıkıntı olur diye korkuyorum, w8.1 kullanacağım için D diskindeki dosyalarım sıkıntı yaşar diye tedirginleşiyorum.
1 kez format atmayı denemiştim o zaman bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatıp sorun oluştu, bilgisayar eskiye döndürülüyor tarzında hata vermişti ve kısır döngü içerisinde sürekli tekrarlıyordu, ve pili çektim (çok büyük yaptığım hataydı, belki bana donanım olarak bir zararı olacaktı) sonuç; bilgisayar açıldı
Bu olayın format esnasında başıma gelmesinden çok korkuyorum

Şu "lockhuntersetup_3-4.exe" için bir rapor alalım.
Format yolu gözüküyor. Yeniden başlatma sebebi, USB'yi çekmemen yüksek ihtimal.

Şu "lockhuntersetup_3-4.exe" için bir rapor alalım.
Format yolu gözüküyor. Yeniden başlatma sebebi, USB'yi çekmemen yüksek ihtimal.
Umarım bunu da doğru bir biçimde almışımdır,
Rapor linki: Logfile.PML
Birde bir şey fark ettim, monitör uygulamasında görseldeki dosya yok, gameloop içinde göndermiştim buraya orada da aynı dosyanın olmadığını gösteriyor, word için kendim bakmıştım orada da aynı dosya yok, ismini arattım öyle bir dosyanın olmadığını gördüm. Belki alakasız olabilir ama benim attığım DLL bu dosyaların silinmesine mi sebep oldu acaba

Yok onla alakası yok.

DLL'ler ile çok oynamışsınız. Sileceğimiz uygulama bile çalışmıyor.
Temiz kurulum yapma şansın var mı?

Yok onla alakası yok.

DLL'ler ile çok oynamışsınız. Sileceğimiz uygulama bile çalışmıyor.
Temiz kurulum yapma şansın var mı?
Elimde şuanda sadece 8.1 flashı var format yolu kesinleşti o zaman. Bu format işini haftasonu düşünüyordum ama burada son kez formattan başka bir çözüm vardır belki diye arayış içerisindeydim.
Şuanda aklımdaki birkaç soru var, bunlardan bir tanesi "Yüksek Disk Kullanımı" sorunu bende çıkacağını düşünüyorum, daha önce başarısız gibi gözüken ama başardığım formatta bu sorunla karşılaştım, sorun çıkar düşüncesiyle 1 saat sonra bilgisayarı tekrardan Windows 7 sürümüne indirmiştim, bu sorun ile tekrardan karşılaşırsam ne yapabilirim? Yapabileceğim yöntemler bu sorunu giderebilir mi?
Birde ben şöyle kararsız kaldım, D diskimde olan fotoğraflarımı vb şeyleri hem google drive'a hemde flashlarıma yedekledim. Acaba D diskinide temizlesem 8.1 için iyi olur mu? Temizlemezsem dosyalarımda bir problem çıkar mı?

Format pek önermem ama format şart.

Çok Windows 7 istiyorsan Windows 7 USB'si hazırla.

Format pek önermem ama format şart.

Çok Windows 7 istiyorsan Windows 7 USB'si hazırla.
Windows 7'de çok fazla mavi ekran aldım aklıma gelmişken minidump dosyalarını ayrı bir konu açıp yardım isteyeceğim, belki benimde hiç düşünmediğim bir sorun vardır. Teşekkür ederim
Minidump dosyaları için ayrı bir araç indirmem gerekiyor mu yoksa dosyayı direkt buluta yükleyip paylaşayım mı?

Benim tavsiyem. Windows 8.1 ile format atmanız yönünde. Siz neden 8.1 istemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…