Çözüldü "0xc000007b" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Combine

Centipat
Merhaba bu günlerde korona virüsü yüzünden sebit canlı ders programını yükledim. Ama programı çalıştırmaya çalıştığımda "0xc000007b" bu hatayı alıyorum. DLL dosyalarını ekledim, Microsoft C++ yı denedim, güncellemeleri kontrol ettim, bilgisayarı yeniden başlattım, ekran kartının sürümünü güncelledim, Direct X sürümünü kontrol ettim, uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım, microsoft.net Framework'ü yükledim. Bunları yaptıktan sonra da olmadı sonra Epic Games'e girmeyi denedim önceden giriyordu. Oda bu hatayı verdi PC'yi 4 gün geriye aldım Epic Games açılıyor ama sebit canlı ders hala açılmıyor.
Sistemim: MSI B450M PRO-VDH Plus Kingston 8 GB HyperX Fury RX590 Nitro+ AMD Ryzen 5 2600.
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
Sil ve bunları kur.

Yukarıda yazdığınız DLL'ler division 2'yi açabilmek için attığım DLL'ler yine de siliyim mi?

@Combine

Ders programı artık açılıyor mu? Oyun için ayrı bir rapor oluşturup konu açın.

Daha yapmadım şimdi deniyiyeceğim.
@Emre C
Denedim 2 DLL dosyasını sildim sonra ilk verdiğiniz link oldu 2.linktekilerde ikisinde de bu hatayı verdi:

Şu an önceki Microsoft Visual C++ ı silip 2. linktekileri tekrar mı indireyim?.
@Emre C bende yüklü olan Microsoft C++lar bunlar.
Yakın zamanda cevaolarsanız sevinirim çünkü yarın da dersim var bugün halletmem lazım @Emre C.

Dosya Ekleri

• 1.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
2013 ve 2017 sürümlerin hepsini kaldırıp tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…