mzcn1903 Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4 9 Kasım 2019 #1 Yaptığım işlemler: Eksik DLL dosyalarını ücretsiz indir | DLL‑files.com sitesinden hata veren DLL'yi yükledim. Windows resmi sitesindeki DLL paketlerini yükledim. Microsorf Visual c++ X64 2015 - 2019 Microsorf Visual c++ X86 2014 YouTube'da izlemediğim video kalmadı 3 defa format attım ProcessMonitor Hata veren uygulama rapor Resimde belittim gerekli olanları ve hatayı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
Yaptığım işlemler: Eksik DLL dosyalarını ücretsiz indir | DLL‑files.com sitesinden hata veren DLL'yi yükledim. Windows resmi sitesindeki DLL paketlerini yükledim. Microsorf Visual c++ X64 2015 - 2019 Microsorf Visual c++ X86 2014 YouTube'da izlemediğim video kalmadı 3 defa format attım ProcessMonitor Hata veren uygulama rapor Resimde belittim gerekli olanları ve hatayı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bilicciii Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 1 9 Kasım 2019 #2 Depends diye bir program vardı programın açılmasi için gerekli dll leri buluyordu Artı 0 Eksi
KS KS mzcn1903 Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4 9 Kasım 2019 #3 Bilicciii dedi: Depends diye bir program vardı programın açılmasi için gerekli dll leri buluyordu Genişletmek için tıkla... Link atma şansınız var mı acaba Artı 0 Eksi
Bilicciii dedi: Depends diye bir program vardı programın açılmasi için gerekli dll leri buluyordu Genişletmek için tıkla... Link atma şansınız var mı acaba
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 11 Kasım 2019 #4 Microsoft visual c++ all in hepsini kur bu arada crackli bi program ve ya oyun kuruyorsan böyle hatalar alabilirsin virüs programını tamamiyle devre dışı bırak taranmıcak şekilde ekle birde böyle dene. Artı 0 Eksi
Microsoft visual c++ all in hepsini kur bu arada crackli bi program ve ya oyun kuruyorsan böyle hatalar alabilirsin virüs programını tamamiyle devre dışı bırak taranmıcak şekilde ekle birde böyle dene.
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #5 mzcn1903 dedi: Link atma şansınız var mı acaba Genişletmek için tıkla... Dependency Walker (depends.exe) Home Page www.dependencywalker.com Artı 0 Eksi
mzcn1903 dedi: Link atma şansınız var mı acaba Genişletmek için tıkla... Dependency Walker (depends.exe) Home Page www.dependencywalker.com