0xc0000098 hatası

MAYTAS3342

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma format atmak istedim, keşke istemeseydim. Bilgisayarıma USB ile Windows 10 yüklemek istedim, kurulumun ardından önce bu diske kurulum yapılamaz hatası aldım. Daha sonra başlangıç onarmayı başlattım ve an operating System wasn't found hatası ile karşılaştım. Buna da hala çözüm bulamadım, daha sonra yeniden başlatıp ESC'ye bastım. Boot menü geldi, USB seçtim. Şimdi de bu hata çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'un içine girdiğinizde, önyükleme seçeneklerine gidin ve BIOS içindeki yönergeleri kullanarak, hangisine sahip olduğunuza bağlı olarak ilk önyükleme aygıtını USB veya DVD sürücüsüne ayarlayın. Bu, bilgisayara ilk önce oradan önyükleme yapmayı denemesini söyleyecektir, ihtiyacımız olan şey budur.
Bilgisayar kurtarma işleminden önyüklendikten sonra, Windows kur iletişim kutusunda, her şeyi uygun değerlere ayarlayın, dilinizi seçin ve Ileri'yi tıklatın.
Sol alt köşedeki bilgisayarı onarın'a tıklayın ve bir seçenek belirle ekranından sorun Giderme'yi seçin.
Sorun giderme ekranında, gelişmiş seçenekler'e tıklayın ve komut istemi'ne tıklayın. Windows 7 ve Vista için, kurtarma seçenekleri ekranından komut Istemi'ni seçin.
Komut istemi açıldığında, aşağıdaki komutları yazın ve her birinin ardından klavyenizdeki enter tuşuna basın.

Ben bu aşamalar ile çözmüşüm hocam, bir deneyin isterseniz.

BIOS'un içine girdiğinizde, önyükleme seçeneklerine gidin ve BIOS içindeki yönergeleri kullanarak, hangisine sahip olduğunuza bağlı olarak ilk önyükleme aygıtını USB veya DVD sürücüsüne ayarlayın. Bu, bilgisayara ilk önce oradan önyükleme yapmayı denemesini söyleyecektir, ihtiyacımız olan şey budur.
Bilgisayar kurtarma işleminden önyüklendikten sonra, Windows kur iletişim kutusunda, her şeyi uygun değerlere ayarlayın, dilinizi seçin ve ıleri'yi tıklatın.
Sol alt köşedeki bilgisayarı onarın'a tıklayın ve bir seçenek belirle ekranından sorun Giderme'yi seçin.
Sorun giderme ekranında, gelişmiş seçenekler'e tıklayın ve komut istemi'ne tıklayın. Windows 7 ve Vista için, kurtarma seçenekleri ekranından komut ıstemi'ni seçin.
Komut istemi açıldığında, aşağıdaki komutları yazın ve her birinin ardından klavyenizdeki enter tuşuna basın.

Ben bu aşamalar ile çözmüşüm hocam, bir deneyin isterseniz.

Hocam benim pek bilgim yokta bu konuda kusura bakmayın Discord'unuz varsa sesli konuşabilir miyiz rahatsız olmazsanız?

DC yok hocam, ve benim de bilgim yok çok. İnternet üzerinden bulduğum yazıyı buraya geçirdim, zamanında bende böyle yapmıştım.

Biosa F2 ile girdim benim bilgisayar laptop zaten Boot'a geldiğimde sadece Boot optionlar var bir de hard Drive bbs ile Cd/DVD ROM Drive bbs var.
DC yok hocam, ve benim de bilgim yok çok. İnternet üzerinden bulduğum yazıyı buraya geçirdim, zamanında bende böyle yapmıştım.

Boot optionda 1. si SanDisk yaptım yani Win 10'un yüklü olduğu USB 2. DVD ROM kaydedip çıktım gene 0xc0000098 hatası alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı