Hidra
Kilopat
Daha fazla
2-3 gün önce steamden GTA 5 indirecektim. Henüz indirme başlamadan önce Steam diskte oyun için alan oluşturuyor. Bu işlemi yaparken başka bir oyun açtım. Açtığım oyun biraz geç bir süre sonra açıldı ve sistem biraz ağırlaştı. Sonrasında oyunu kapattım. Bilgisayar kitlenme noktasına geldi ve mavi ekran hatası aldım. Sonrasında bilgisayar yeniden başladı ve siyah ekranda ''0xc000000e'' hatası verdi. Windows 10 ISO'sundan başlangıç onarma yaptım. PC açıldı fakat bir süre sonra yine aynı hatalarla karşılaştım. Başlangıç onarma yapmadan BIOS'a girdiğimde sistemin kurulu olduğu 120 GB'lık SSD'yi görmüyor. Sonra PC'yi kapatıp SATA kablosunu 1. porttan 2. porta taktım ve PC normal olarak açıldı. Fakat sıkıntı şu şekilde hala sorunum çözülmüş değil. Arızanın sebebini anlayamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Edit: Sistemin kurulu olduğu diski formatlayıp temiz kurulum yaptım ancak sorun çözülmedi.
Edit: Sistemin kurulu olduğu diski formatlayıp temiz kurulum yaptım ancak sorun çözülmedi.
Son düzenleyen: Moderatör: