0xc00000e9 beklenmeyen G/C hatası

bepo-ms

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar açılırken bu hatayı alıyorum. Genelde hataya kadar açılmıyor zaten. Kapatmak için fişi çekmek zorunda kalıyorum. Windows 10 kullanıyorum. Technopat'taki Microsoft'un kendi sitesinden indirme rehberindeki iso dosyasını kullanarak format attım. Sorun iki haftadır var. HDD'den belirgin tıkırtı sesi geliyor. Neden bu hatayı alıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD güç ve sata bağlantılarının yerini değiştirip dene açılmaz ise donanımsal sorun var ve tıkırtı HDD'den geliyorsa HDD'de büyük ihtimal sorun var. Son zamanlarda güç kesilmesi veya ani elektrik dalgalanmaları oldu mu?

Hocam son zamanlarda çokça kesinti oldu. HDD 4-5 aydır sıkıntılı zaten tıkırdıyor falan. Bu sefer
" reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" çıktı. Kafasına göre takılıyor. Bazen hata veriyor bezen hiç gelmiyor bazen anakart logosunda kalıyor.

Hocam SSD'yi dediğiniz gün aldım. Ondan sonra win 10 kurdum. Ama birkaç kere kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılıyor dedi. Şimdi de press a key diye biten yazı geldi. Söküp taktım düzeldi ama bu neden oldu? Hocam yardım edebilir misiniz? @Murat5038

birkaç kere kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılıyor dedi.
Bu mavi ekran yeni konu açıp dumpları paylaşın.
Şimdi de press a key diye biten yazı geldi. Söküp taktım düzeldi ama bu neden oldu? Hocam yardım edebilir misiniz? @Murat5038
Tam metni veya ekran görüntüsünü paylaşın. Ne yaptıktan sonra oluyor? Sata bağlantıları gevşek olabilir ondan yerinden oynayıp hatalar alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı