0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #1 Merhaba. Ventoy ile bir Windows 10 USB oluşturdum. Kurmaya çalışırken ekteki erkanla karşılaştım. Çoğu hata çözümünde kurulum ekranından halletselerde bende maalesef kurulum ekranı gelmeden sadece hata ekranı geliyor. Dosya Ekleri index.jpeg 162,3 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba. Ventoy ile bir Windows 10 USB oluşturdum. Kurmaya çalışırken ekteki erkanla karşılaştım. Çoğu hata çözümünde kurulum ekranından halletselerde bende maalesef kurulum ekranı gelmeden sadece hata ekranı geliyor.
Çözüm KojiroHyuga04 24 Şubat 2022 Ondan dolayı olabilir. Yeni nesil sistem ise MBR formatını pek kabul etmiyor. Olmazsa flaş bellek değiştirin. Aklıma gelen son ihtimal bu.
Ondan dolayı olabilir. Yeni nesil sistem ise MBR formatını pek kabul etmiyor. Olmazsa flaş bellek değiştirin. Aklıma gelen son ihtimal bu.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Şubat 2022 #2 İndirilen ISO dosyasını ve flaş belleğinizi kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS 0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: İndirilen ISO dosyasını ve flash belleğinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Defalarca indirmeyi yaptım hiçbir kesinti olmadı flash bellek içindeki dosyalar tamamen kurulmuş. Ventoy ile. Ubuntu varken kuruldu. Tekrar deniyorum ancak olmuyor bir çözüm yok mu? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İndirilen ISO dosyasını ve flash belleğinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Defalarca indirmeyi yaptım hiçbir kesinti olmadı flash bellek içindeki dosyalar tamamen kurulmuş. Ventoy ile. Ubuntu varken kuruldu. Tekrar deniyorum ancak olmuyor bir çözüm yok mu?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Şubat 2022 #4 Hocam belki bir ihtimal Ventoy flaşını yazdığınız format kaynaklı da hata veriyor olabilir. MBR yazdıysanız GPT yazıp deneyin. Son düzenleme: 27 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Hocam belki bir ihtimal Ventoy flaşını yazdığınız format kaynaklı da hata veriyor olabilir. MBR yazdıysanız GPT yazıp deneyin.
KS KS 0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #5 KojiroHyuga04 dedi: Hocam belki bir ihtimal Ventoy flaşını yazdığınız format kaynaklı da hata veriyor olabilir. GPT yazdıysanız MBR yazıp deneyin. Genişletmek için tıkla... MBR yazdırdım GPT deneyeyim bir de o zaman. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Hocam belki bir ihtimal Ventoy flaşını yazdığınız format kaynaklı da hata veriyor olabilir. GPT yazdıysanız MBR yazıp deneyin. Genişletmek için tıkla... MBR yazdırdım GPT deneyeyim bir de o zaman.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Şubat 2022 #6 Ondan dolayı olabilir. Yeni nesil sistem ise MBR formatını pek kabul etmiyor. Olmazsa flaş bellek değiştirin. Aklıma gelen son ihtimal bu. Artı 0 Eksi Çözüm
Ondan dolayı olabilir. Yeni nesil sistem ise MBR formatını pek kabul etmiyor. Olmazsa flaş bellek değiştirin. Aklıma gelen son ihtimal bu.
KS KS 0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #7 GPT tipinde yükledim birkaç dakikaya dönerim. KojiroHyuga04 dedi: Ondan dolayı olabilir. Yeni nesil sistem ise MBR formatını pek kabul etmiyor. Olmazsa flash bellek değiştirin. Aklıma gelen son ihtimal bu. Genişletmek için tıkla... Evet GPT olarak yazdırınca oldu. Teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot from 2022-02-24 21-17-17.png 501,7 KB · Görüntüleme: 84 Son düzenleme: 27 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
GPT tipinde yükledim birkaç dakikaya dönerim. KojiroHyuga04 dedi: Ondan dolayı olabilir. Yeni nesil sistem ise MBR formatını pek kabul etmiyor. Olmazsa flash bellek değiştirin. Aklıma gelen son ihtimal bu. Genişletmek için tıkla... Evet GPT olarak yazdırınca oldu. Teşekkürler.