0xc000021a hatası

BizonHasan

Picopat
Daha fazla  
Laptopta SFC/ scannow yapmıştım fotoğraflar uygulaması açılmadığı için. Uygulama çalıştırılamadı diye hata veriyordu. O yüzden yaptım. Sonra %100 oldu. Restart attım ve sürekli mavi ekran hatası geliyor. Yeniden başlıyor, tekrar mavi, ekran yeniden başlatılıyor tekrar mavi ekran. Sonsuz döngüye girdi. 0xc000021a.
F8 e basmama rağmen güvenli mod açılmıyor.
10 saniye güç düğmesine basıp ilk resimde tekrar aynısını bunu da deniyorum. Güvenli mod açılmıyor.
Laptopta SFC/ scannow yapmıştım fotoğraflar uygulaması açılmadığı için. Uygulama çalıştırılamadı diye hata veriyordu. O yüzden yaptım. Sonra %100 oldu. Restart attım ve sürekli mavi ekran hatası geliyor. Yeniden başlıyor, tekrar mavi, ekran yeniden başlatılıyor tekrar mavi ekran. Sonsuz döngüye girdi. 0xc000021a.
F8 e basmama rağmen güvenli mod açılmıyor.
10 saniye güç düğmesine basıp ilk resimde tekrar aynısını bunu da deniyorum. Güvenli mod açılmıyor.
Çözüm: 3 gün geri aldım pc yi düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı