0xc000021a mavi ekran hatası

Burcu Kahveci

Femtopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhabalar, geçenlerde bir program yükledim bilgisayarıma fakat o programı açtıktan sonra bilgisayarım böyle bir hata aldı ve bir daha düzelmedi. USB'den format dediler ama içerisinde ders konularım duruyor, bilgisayarı sıfırlama işlemi yapmadan düzeltme gerekiyor çok :(

Not: Format ve birkaç yöntem haricinde başka bir şey denemedim, bu ekrandan sonra onarılamadı hatası alıyorum ve PC kapanıyor. Açınca yine aynısı oluyor ve bilgisayar hiçbir türlü açılmıyor.
Sistem:
1050 Ti 8 GB RAM 1 TB HDD 250 GB SSD.

IMG_20210131_133849.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dump dosyanızı paylaşınız, aşağıdaki linki kullanarak.
Eğer bilgisayar açılmıyor ise Güvenli Modu kullanarak bilgisayarınıza girin ve bu şekilde .dmp uzantılı dosyayı buraya paylaşın.
 
Son düzenleme:
Dump dosyanızı paylaşınız, aşağıdaki linki kullanarak.
Eğer bilgisayar açılmıyor ise Güvenli Modu kullanarak bilgisayarınıza girin ve bu şekilde .dmp uzantılı dosyayı buraya paylaşın.
güvenli modda da başlamıyor :(
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı