Yaklaşık 3 aydır 0xc000021a mavi ekran hatası alıyorum. Önceden oyun oynarken oluyordu bu sorun ama şu an bilgisayar açılmıyor. Bu sorunun nedeni nedir ve nasıl düzelteceğim?
Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Güvenli moda girebiliyor musun? Windows kaç?Hocam bilgisayarı açamadığım için ulaşamıyorum dosyalara
Güvenli moda girebiliyor musun? Windows kaç?
Format diskin varsa, Windows onarımı gerçekleştirme şansın var mı?Hayır giremiyorum 10
Bir de resimde gördüğünüz gibi flasha atmayı denedim ama olmadı
çok büyük bir hata yapıp sistem diskini sildim şuan tek çare yeniden windows kurmak galibaFormat diskin varsa, Windows onarımı gerçekleştirme şansın var mı?
Evet. Aslında kurtarma yapabilmiş olsa idin sorun yoktu. Hem kurtarma her zaman çözüm olamayabiliyor. Zaten eninde sonunda, format atacaktın.çok büyük bir hata yapıp sistem diskini sildim şuan tek çare yeniden windows kurmak galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.