0xc00007b hatası

ertgrlcl

Decapat
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bugün bilgisayarıma yeni format atıdı ve bu sorun var. Ne yaptıysam olmadı, düzelmedi. Videolar izledim, sorunlu dosyayı buldum sildim yükledim ama nafile. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Geçim kaynağım bilgisayarım. Bir an önce sorunu çözmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adımları düzgün ve eksiksiz şekilde gerçekleştirirseniz sorununuz çözüme kavuşacaktır.

Buradaki yolun hepsini izledim eksiksiz olarak hepsini yaptım ama bi türlü çözüme ulaşamadım.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak kimse yokmu gerçekten acil bir sorum söz konusu.

Bilgisayarınızın sürümlerinin güncel olması lazım (windows dahil). Modlu herhangi bir şey kullanmamanız lazım. Windows kendi sitesinden 30 gün deneme sürümüne sahip Windows 10 kurun. Daha sonra bütün güncelleştirmeler ve kurulum yapıldığında tekrar deneyin. bu güncelleştirmeleri "Driver Booster" tarzı programlarla değil, Windows ile yapın. Güncelleştirmeler sırasından indiriyor hemen hemen hepsini. NET. Framework, Directx, Visual C++ 2015 ve 2017 kurulumlarını kontrol edin. Daha sonrasında tekrar deneyin. Sorununuz devam ediyor ise Windows ile Anakart arasındaki bir uyumsuzluk buna sebep oluyor demektir.

Bunları anlatmamın sebebi, aynı sorun arkadaşımın başına geldi. Ek paketlerle birlikte GTA 5 aldı. Ancak sürekli bu hatalarla karşılaştı. Temiz windows kurdu yine olmadı. Bilgisayarı 2. el almıştı. Modlu BIOS kurulu olduğunu farketti. Epey uğraştı ve BIOS'u normale döndürdü. Ondan sonra hata çıkmadı.

Bilgisayarıma dün format atıldı ve kendim nasıl format atılı bilmiyorum tekrardan bilgisayar servisine götürmem lazım anladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı