exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci i5-11400H Daha yeni bugün laptop aldım ve Windows 10 kurdum ve karşıma. Bu şekilde bir sorun çıktı Windows'u etkinleştirmemiştim de.
Daha yeni bugün laptop aldım ve Windows 10 kurdum ve karşıma. Bu şekilde bir sorun çıktı Windows'u etkinleştirmemiştim de.
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #2 Hayırlı olsun PC niz ISO orijinal mi Windows crack ISO mu indirdiniz.
Y yakmazcan4 Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 Başka bir orijinal olan Windows cihazda kullandığınız Microsoft hesabınızla -varsa eğer- aldığınız yeni laptopa giriş yaptınız mı?
Başka bir orijinal olan Windows cihazda kullandığınız Microsoft hesabınızla -varsa eğer- aldığınız yeni laptopa giriş yaptınız mı?
exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 kraloyun dedi: Hayırlı olsun PC niz ISO orijinal mi Windows crack ISO mu indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben kurmadım aslında kurulu geldi açtığımdada bilgisayarı Windows etkinleştir yazıyordu sol altta sonra bugün içerisinde gitti.
kraloyun dedi: Hayırlı olsun PC niz ISO orijinal mi Windows crack ISO mu indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben kurmadım aslında kurulu geldi açtığımdada bilgisayarı Windows etkinleştir yazıyordu sol altta sonra bugün içerisinde gitti.