0xC1900101 Windows Update Hatası Nasıl Çözülür?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Bilgisayar-Sistem-Windows-Guncelleme-Update.jpg

0xC1900101, işletim sisteminin yüklenmesi veya güncellenmesi sırasında ortaya çıkabilen yaygın bir hata kodu. Windows 11 kullanıcılarının çok sık karşılaştığı bu hataya sürücü çakışmaları, donanım uyumsuzluğu, üçüncü taraf yazılımlar, yetersiz depolama alanı veya sistem yapılandırma sorunları gibi şeyler neden olabiliyor.Hatırlarsanız 2022 yılının Nisan ayında büyük bir kullanıcı kitlesi 0xC1900101 hatasıyla karşı karşıya kalmıştı. Hatayla karşılaşan kişilerin […]

Devamı: 0xC1900101 Windows Update Hatası Nasıl Çözülür?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bilgisayar-Sistem-Windows-Guncelleme-Update.jpg

0xC1900101, işletim sisteminin yüklenmesi veya güncellenmesi sırasında ortaya çıkabilen yaygın bir hata kodu. Windows 11 kullanıcılarının çok sık karşılaştığı bu hataya sürücü çakışmaları, donanım uyumsuzluğu, üçüncü taraf yazılımlar, yetersiz depolama alanı veya sistem yapılandırma sorunları gibi şeyler neden olabiliyor. Hatırlarsanız 2022 yılının Nisan ayında büyük bir kullanıcı kitlesi 0xC1900101 hatasıyla karşı karşıya kalmıştı. Hatayla karşılaşan kişilerin […]

Devamı: 0xC1900101 Windows Update Hatası Nasıl Çözülür?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Aynı hatayı Canary kanalına bir güncelleme geldiğinde almıştım. Sonradan Windows Update sorun gidericisi ile çözmüştüm. Detaylar için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı