1.000.000 TL araba önerisi

Evet fiyatlar bayağı uçuk zaten biraz daha bekleyip 2024 model alırım fiyatlar 5 katına çıkmazsa.

2017-2018 dolu paket 1.6 benzinli tucson bakın.

Güzel bir araba ama hamiltoncu olduğumuz için Mercedes'ten vaz geçemiyoruz.

Aslında bütçem 2.000.000TL kendi arabamı satarsam. Temiz bir Mercedes bakıyorum.
Goztepe'de Prestij Auto'da CL80D vardi dun 1.600 istiyorlardi sanirim 40bin kusurlerdeydi kilometresi. Sahibinden uzerinden cok rahat bulabilirsiniz aslinda.

Evet fiyatlar bayağı uçuk zaten biraz daha bekleyip 2024 model alırım fiyatlar 5 katına çıkmazsa.
Bence şu an hiçbirimiz önümüzü kestiremiyoruz. Bence seçimlerden sonra araba almak daha mantıklı. Sonradan pişman olmakta var.
Mercedesimi ben CY plakadan TR plaka yapmak istiyorum satmaya kıyamadığım için. 6.2LT V8 motorun vergileri ne kadardır Türkiye'de hiç tahmin edemiyorum.

Çok fazla hocam...

Bu fiyata sıfır/sıfıra yakın A, B, CLA serisi alabiliyorsunuz. Bence üçü de fiyatını hak etmeyen modeller.

Hocam naptınız aldınız mı?
Bende "DS 7 Crossback - Skywell ET5 - XC40 - Alfa Romeo Tonale (Yeşil veya Kırmızı)" tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…