1.000.000 TL araç önerisi

HasanArslan61

Centipat
Daha fazla  
Merhaba! 1.000.000-1.300.000 arası araç almayı düşünüyoruz. Adaylarımız arasında W204 Mercedes C180, BMW 5.20i ve Range Rover Evoque 2.0si 4 var. Hangisini tercih etmeliyiz? C180'i uzun süre kullandım memnunum. 5.20 için daha önce E90'dan başım yandığı için çekiniyorum biraz, BMW'den ayrıca dizel mi benli mi daha sorunsuz? Range ise Ford motorlu olduğu için sorunsuz diyorlar. Daha önce kullanan var mı acaba? Ya da bu fiyatlara C veya E segment hangi aracı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paralara premium marka almak rus ruleti oynamak gibi bişey bence. Normal markalara yeni modellere bakın derim.

Opel Insignia 1.6cdti Grand Sport Excellence ya da Exclusive paketleri öneririm.
Opsiyonları tam alınırsa 4 koltuk ısıtma ön iki koltuk soğutma direksiyon ısıtma gibi Segmentinin üstünde bir donanım sunuyor ve bu bütçe aralığında bulunabiliyor.
Ek olarak saydıklarınız arasında W204 alınabilir.
BMW de F10 alınabilir 520i 1.6 ama 2.0 versiyonun küçültülmüş hâli 320ied lerde olan PSA motoru değil yani ek olarak 520d de alınabilir dizel 184 lük km düşük olma ihtimali bu bütçelere çok yok size kalmış bana kalırsa ben hangisi düşük km bütçem hangisi uyuyorsa onu seçerdim.

Dediklerinizin hicbiri alinmaz hocam, temiz bir Corolla mis gibi olur, biraz daha premium isterseniz de SuperB bakilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…