1.000.000 TL sıfır araç önerisi

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
1.000.000 TL bütçe ile sıfır araç almak istiyorum. En fazla 100.000 esnetebilirim bütçeyi. Otomatik olması şart annem de kullanacağından dolayı. Genelde okula gidip gelirken kullanacağım. Şu anda I20 düşünüyorum. Bu fiyatlara daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olabilir. Hatchback, SUV, sedan fark etmiyor.

Clio.

Clio da bir seçenek fakat I20 daha iyi gibi geldi hocam. Neden Clio önerdiniz biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Bence daha yakisikli ve I20'nin 1.4mpi motoruna baktiysaniz cok yakar ama yaktigi kadar gitmez. Ama I20 Asya arabasi, uzun kullaniriz 100.000 km goruruz falan diyorsaniz daha mantikli secenektir. Sandero da bir secenek ama EuroNcap testinden dolayi onermeye korkuyorum acikcasi.

1.0 olanına baktım hocam.

i20 güzel araba ama Clio da ayrı bir güzel. Şahsen Clio alırdım, i20 çok yakar az kaçar ama keyifli
Corsa nasıldır?

Son düzenleme:
1.0 olanına baktım hocam.

Corsa nasıldır?

Yeni modellerinde donanim bilgim cok yok ama arka binme esigi ve arabadaki dar hissiyat beni rahatsiz etmisti, onun disinda fena değildi. Ayrica makyajli modeli cok satmadi gibime geldi fazla goremiyorum. Bu arada ne kadar 1.2 puretech yazmasa da puretech kullaniliyor diye biliyorum, o motorla alakali triger kayisi kronik sorunu vardi, 30-40 Bin'de kayis degistirdiler diyenler gordum, biraz kronikli motor.

Teşekkürler hocam 1.0 i20 veya clio bakacağım o zaman. Aslında aynı fiyat bandında 2. el otomatik araç almak daha mantıklı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…