1.000-1.300 TL klavye önerisi

Bütçe
1250

mcanpo9751

Picopat
Daha fazla  
1000-1200 TL aralığında bir Gaming klavye arıyorum, sadece oyun için kullanacağımdan boyutu küçük olmasını istiyorum forumdaki konuları inceledim genelde geeky GK65 önerilmiş fakat stok yok. RGB olması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.
Ha bir de geçenlerde forumda Temu 700 TL indirimle mouse paylasılmıstı, aynı sekilde Temu indirimli klavye de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Şimdiye kadar forumda buldugum modeller;
AIGO A100
Geeky GK65 (Stok sıkıntısı var)
Redragon K617-RGB

Tabii ki kablosuz olmasını tercih ederim ama bu bütçelerde kablosuz bulmak biraz zor sanırım, yukarıdaki modeller arasında ise aıgo kablosuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 bir model bakmıyorum açıkçası, sadece oyun için alacağımdan dolayı küçük model bakıyorum yukarıdakiler harici öneriniz varsa ona da bakabilirim

AIGO klavye hakkında başka fikir,tecrübe belirtebilecek var mı ? Veya bu fiyat aralığında öneri

@Deiinzz

@LoverOfDeath

Son düzenleme:
Aıgo klavye hakkında başka fikir, tecrübe belirtebilecek var mı? Veya bu fiyat aralığında öneri.

@Deiinzz

Hocam senin linkini attığın klavyeler gayet iyi, Redragon'da yay sesi var. Onun dışında üçüde iyi. Bunlar dışında Attack Shark K75 önerebilirim. A100 fiyatına göre güzel alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…