Herkese merhaba, acilen klavye almam gerekiyor ve bütçem 1000-1300 TL arasıdır özel olarak istediğim özellikler %80 ve blueswitch önümde ucuz bir tane klavye var ama danışmadan almak istemedim sizce ne yapmalıyım? Bu klavye iyi midir?
Evet Havit ve Redragon gibi markalar diğer belirttiğimiz markalara göre (Gamepower, Rampage) daha kalitelidir. Açıkçası ben 1000-500 TL arası klavyelerin bariz kalite farkları olduğuna inanmıyorum.
Benim tavsiyem bu olur.
Evet Havit ve Redragon gibi markalar diğer belirttiğimiz markalara göre (Gamepower, Rampage) daha kalitelidir. Açıkçası ben 1000-500 TL arası klavyelerin bariz kalite farkları olduğuna inanmıyorum.
Benim tavsiyem bu olur.
Attığınız evet daha iyi. Fiyat farkı ortada zaten hocam ancak bana pek kalite farkı hissi vermiyor bu fiyat bandında hiçbir klavye. Ayrıca arkadaş belirttiği fiyattan daha ucuz bir klavye önerisi atınca ben de o fiyat bandında bir şey önermek istedim sonuçta para paradır durumu olmayan birisi için.
Not: Konu sahibi arkadaşım dediğim gibi, @555108 hocamın önerisi daha sağlıklı olanı ben daha ucuz kendi fikrime göre bir şey önerdim karar sizin.