1.000-1.300 TL'ye klavye önerisi

Evet Havit ve Redragon gibi markalar diğer belirttiğimiz markalara göre (Gamepower, Rampage) daha kalitelidir. Açıkçası ben 1000-500 TL arası klavyelerin bariz kalite farkları olduğuna inanmıyorum.
Benim tavsiyem bu olur.

Membrane klavye, yay sesi...çok sakat öneri.
Attığım gayet iyidir.

Attığım gayet iyidir.

Ekstradan yazayım RK61 de olabilir. Whatgeek eğer Türkiye'ye kargoyu durdurmasaydı oradan da önerebilirdik...

Attığım gayet iyidir.

Ekstradan yazayım RK61 de olabilir. Whatgeek eğer Türkiye'ye kargoyu durdurmasaydı oradan da önerebilirdik...

Attığınız evet daha iyi. Fiyat farkı ortada zaten hocam ancak bana pek kalite farkı hissi vermiyor bu fiyat bandında hiçbir klavye. Ayrıca arkadaş belirttiği fiyattan daha ucuz bir klavye önerisi atınca ben de o fiyat bandında bir şey önermek istedim sonuçta para paradır durumu olmayan birisi için.

Not: Konu sahibi arkadaşım dediğim gibi, @555108 hocamın önerisi daha sağlıklı olanı ben daha ucuz kendi fikrime göre bir şey önerdim karar sizin.

Son düzenleme:
Attığım gayet iyidir.

son olarak bunu almaya karar verdim , verdiğiniz destek için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…