1.000-1.500 TL mouse önerisi

PixArt PAW 3395 Optik Sensör Kullanıyor Dostum Ben şu ana kadar o mousenin o sensörü kullandığını görmedim ayrıca dış görünüş olarak da tercihim olmaz şahsen sizin önerdiğiniz ve diğer önerilerin hepsi aynı sensör g305 dışı.Ekleme yapayım hz'in önemi var ama bi yandan çokta bir önemi yok zaten onu 8000hz de kullanmak istediginiz zaman hem sarjı hızlı biter hemde işlemciye çok yük bindirir 2000hz ya da 4000hz kafi

İfadeler: kxy
3398, 3395 in verimliligi arttirilmis versiyonu zaten hocam. Performans farki yok. Verimliligi daha iyi.

Burdanda kontrol edebilirsin 3398 kullanıyor. Bilgin yok fikrin var. G305 rakibi bile olamaz attigimiz mouselerin.

Dostum g305 in rakibi olabilir demedim ayrıca bu mousenin 3398 kullanıyor olması şaşşırttı nerde görsem 3395 olarak görünüyordu verimliliğin daha iyi olduğunu da biliyorum uyarınız için sağolun ama yinede

Aj159 mu daha iyi bu mu hocam ?

Pro'nun mcusu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama düz modelden daha iyi. Bende almayı düşünüyorum.

Rapoo almayı mı düşünüyorsunuz hocam ben de AJ159'un Pro versiyonunu almak için Temu'da stok bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…