1.000-1.500 TL tıraş makinesi önerisi

Evet.

@charmelia geldiği zaman kullandığında geri dönüşlerini beklerim yardımcı olabileceğim bir şey olursa o zamanda olurum hocam.

Tamamdır isminizi not alıyorum

Tamam problem yok ben sadece bilgi vermek istedim bilin istedim hayırlı olsun.

Eğer konu çözüme kavuştuysa rapor atarsanız sevinirim hocam.

Çözüm atmıştım ancak reddedildi öneri konularında kabul edilmiyormuş haberiniz olsun.

@Labary hocam dün elime ulaştı kullandım jilet gibi değil tabii ki 0 almıyor ancak gayet başarılı beğendim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çokmu ısınıyor? Kullanmadan önce 2-3 saat şarjda kalsın ve yağ gelmiştir kutuda makineye 2 damla yağ damlat.

Şarjı var ve dün kullandım ama yağı nasıl damlatıyoruz?

Çokmu ısınıyor? Kullanmadan önce 2-3 saat şarjda kalsın ve yağ gelmiştir kutuda makineye 2 damla yağ damlat.

Ayrıca evet hocam ısındı dün biraz.

Son düzenleme:
Şarjı var ve dün kullandım ama yağı nasıl damlatıyoruz?

2-3 kullanmada yağlıyabilirsiniz zaten küçük bir şişe gibi şeyin içinde ucunu kesin damla gibi damlıyor hocam iki tamla yeter sağ kısmına sol kısmına 1 dk falan çalışsın damlatıktan sonra.

2-3 kullanmada yağlıyabilirsiniz zaten küçük bir şişe gibi şeyin içinde ucunu kesin damla gibi damlıyor hocam iki tamla yeter sağ kısmına sol kısmına 1 dk falan çalışsın damlatıktan sonra.

Hocam 1 kücük şişede bir de kocaman parfum kutusu gibi bir bakım yağı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…