1.000-2.000 TL 100Mbps VDSL modem önerisi

KcsGeneral

Kilopat
Daha fazla  
100 MB Türk Telekom internet kullanıyorum. Kablolu kullanirken maksimum 50 MB hız görüyorum. Kablosuz olarak kullanirken telefon, tabletlerde hız aşırı yavaşlıyor. Modemim 2008 ya da 2010'dan kalma Türk Telekom'un verdiği modemdi. 2 katlı bir ev için 1000-2000 TL arasi bir modem önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba. Konu açacakken buradan devam edeyim. Bende modem arayışındayım. Şimdilik 60 megabit VDSL kullanıyorum. İleriye dönük de olursa fena olmaz. Keenetic Omni DSL modemimdi gayet memnundum. Tam 5 sene oldu. Elektrik gidip gelmesi sonrasında bozuldu. SNR vs ayarlanıyor mu bu paylaştıklarınızda acaba. Keenetic hooper baktım 3600 TL

100 MB Türk Telekom internet kullanıyorum. Kablolu kullanirken maksimum 50 MB hız görüyorum. Kablosuz olarak kullanirken telefon, tabletlerde hız aşırı yavaşlıyor. Modemim 2008 ya da 2010'dan kalma Türk Telekom'un verdiği modemdi. 2 katlı bir ev için 1000-2000 TL arasi bir modem önerebilir misiniz?

Sana mesh sistemi daha iyi gider bunlardan logolu olanı modeme Ethernet ile bağla diğerini de diğer katın ortasına koy.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı