1.000-2.000 TL arasi klavye onerisi

• Konuyu başlatan Cnzxr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 329

Cnzxr

Decapat
T60 almıstım kullanıyorum ve artık bazı tuslar ya basmıyor, vurunca filan basıyor ya da ESC basıyorum Windows paneli filan açıyor. Bu fiyat arasında önerebilceniz klavye var mı? Ömrü uzun olacak, mekanik olup olmaması pek fark etmez. Mekanik oluyorsa da fazla ses çıkarmayacak switchlerden lazım. 2K'den daha uygun bir şey olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

İki gündür konuya mesaj gelmediği için bildirimi kapamışım görmedim. Boyut tercihim yüzde 60 değil de yön tuşları vs. olan veya tam klavye hiç fark etmez yön tuşlar F tuşları kısayol olsun istemiyorum bıktırıyor.
Temu linkinde klavye vs açılmıyor.

Bu klavyeyi gördüm hatta siyah sarı bir rengide var güzel ama ışıklı olmasını istiyorum aslında o yüzden bunu almak istemiyorum.

Temu'dan bazı popüler klavyelere baktım ve şöyle birkaç klavye gördüm alınır mı? Acaba ve bu Temu'dan indirimli filan alabiliyorlar alabileceğim klavyeyi nasıl indirimli alırım?
Megege yüzde 75.
2.Megege

Son düzenleme:
İki gündür konuya mesaj gelmediği için bildirimi kapamışım görmedim. Boyut tercihim yüzde 60 değil de yön tuşları vs. olan veya tam klavye hiç fark etmez yön tuşlar F tuşları kısayol olsun istemiyorum bıktırıyor.
Temu linkinde klavye vs açılmıyor.

Bu klavyeyi gördüm hatta siyah sarı bir rengide var güzel ama ışıklı olmasını istiyorum aslında o yüzden bunu almak istemiyorum.

Temu'dan bazı popüler klavyelere baktım ve şöyle birkaç klavye gördüm alınır mı? Acaba ve bu Temu'dan indirimli filan alabiliyorlar alabileceğim klavyeyi nasıl indirimli alırım?
Megege yüzde 75.
2.Megege

2 klavye de alınmaz. Attığım klavye AK680 Max. AliExpress'te var.

2 klavye de alınmaz. Attığım klavye AK680 Max. AliExpress'te var.

Bu klavyeyimi diyorsun? Çok türü gözüküyor ve fiyati cok oynuyor özellikleri filanmi değişiyor anlamadim.

Hotswap ve RGB modeli vergisiyle 2.700'e geliyor hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-28-16-39-33-663_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2025-01-28-16-39-33-663_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 28

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-28-19-45-40-166_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-01-28-19-45-40-166_com.einnovation.temu.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı