1.000-2.000 TL fare ve mouse pad önerisi

Emirıw

Decapat
Daha fazla  
1000-2000 arası bütçem var, bu aralıkta alınabilecek en iyi oyuncu mouse hangisidir? Mouse pad içinde en fazla 500.

Ben mouse için Logitech G305, MSI Clutch GM41 düşünmüştüm. Mouse pad için de SteelSeries QCK large. Örnek, bunlar gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan kendi tarzına ve ihtiyacına göre bir model beğenip gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Mousepad olarak büyüklük nasıl olsun ve hızlı mı yoksa normal yüzey mi olsun?

Mousepad'e o kadar para vermeye gerek yok eğer alacağın fare iyi bir derecede değilse. Medium modeller de kısıtlar seni yüksek ihtimal. 90X40 mousepadlere bakabilirsin Porge vs gibi.

Mouse Pad'e o kadar para vermeye gerek yok eğer alacağın fare iyi bir derecede değilse. Medium modeller de kısıtlar seni yüksek ihtimal. 90x40 mousepadlere bakabilirsin Porge vs gibi.

SteelSeries Qck Large Mouse Pad Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu iyi değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan kendi tarzına ve ihtiyacına göre bir model beğenip gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Mouse pad olarak büyüklük nasıl olsun ve hızlı mı yoksa normal yüzey mi olsun?

Mouse pad FPS oyunları oynayacağım için hızlı ve büyük olması lazım yüzeyi iyi kaysın yani. Ayrıca videoyu izlemiştim.

SteelSeries Qck Large Mouse Pad Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu iyi değil mi?

Mouse pad FPS oyunları oynayacağım için hızlı ve büyük olması lazım yüzeyi iyi kaysın yani. Ayrıca videoyu izlemiştim.

Ben bunu kullanıyorum bayadır. Haftada bir ıslak yüzey temizleme mendilinini suyunu biraz sıkıp güzelce siliyorum. Yeterli geliyor. Müthiş pürüzsüz, yağ gibi bir yüzeyi var. Ben çok rahat ediyorum hem iş hem oyun enasında kullanırken.

27.jpg

Ben bunu kullanıyorum bayağıdır. Haftada bir ıslak yüzey temizleme mendilinini suyunu biraz sıkıp güzelce siliyorum. Yeterli geliyor. Müthiş pürüzsüz, yağ gibi bir yüzeyi var. Ben çok rahat ediyorum hem iş hem oyun enasında kullanırken.

Eki Görüntüle 2122402

Mouse olarak ne almalıyım kafam karışık.

Mouse olarak ne almalıyım kafam karışık.

Ellerim biraz büyük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı