En ucuz SteelSeries QcK Heavy Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Heavy Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mousepad'e o kadar para vermeye gerek yok eğer alacağın fare iyi bir derecede değilse. Medium modeller de kısıtlar seni yüksek ihtimal. 90X40 mousepadlere bakabilirsin Porge vs gibi.
Mouse Pad'e o kadar para vermeye gerek yok eğer alacağın fare iyi bir derecede değilse. Medium modeller de kısıtlar seni yüksek ihtimal. 90x40 mousepadlere bakabilirsin Porge vs gibi.
Ben bunu kullanıyorum bayadır. Haftada bir ıslak yüzey temizleme mendilinini suyunu biraz sıkıp güzelce siliyorum. Yeterli geliyor. Müthiş pürüzsüz, yağ gibi bir yüzeyi var. Ben çok rahat ediyorum hem iş hem oyun enasında kullanırken.
Ben bunu kullanıyorum bayağıdır. Haftada bir ıslak yüzey temizleme mendilinini suyunu biraz sıkıp güzelce siliyorum. Yeterli geliyor. Müthiş pürüzsüz, yağ gibi bir yüzeyi var. Ben çok rahat ediyorum hem iş hem oyun enasında kullanırken.