Hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum fakat bu markaları inanaın çok duymadım genel markalardan öneri yapsanız sizi çok filtreledik amma MSI ASUS Logitech SS gibi gibi biliyorum bu markalarda bu bütçeye çok yok ama bence siz halledersiniz bir de tek renk olsun hocam.
Ajazz Ak680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye Rgb 0.125 Ms Ultra Düşük Gecikme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam sağolun fakat rengi pek hoşuma gitmedi numped kısmı yok olursa daha verimli olur bizim için bir de harfler tuşun yan tarafında olayı pek iyi değil bizim için .normal sade dayanıklı bol tuş ömürlü güzel 1 klavye acayip uçuk özellikleri olsun istemiyoruz fiyatına göre en iyisi dediğim gibi fp .ama ilginiz için sağolun
Hayır öyle bir şey maalesef yok. Marka iyi olmaz, ürün iyi olur. Bilinen markaların ucuz ürünleri çok dandik oluyor ve fiyatına asla değmiyor. Çok iyi olmayı bırak rezalet oluyorlar genelde bu fiyatlarda.
Duymadım dediğiniz Royal Kludge yurtdışında Amazon üzerinde en çok F/P klavye satışı yapan marka. Yüzlerce incelemesi var, açıp bakarsanız zaten görürsünüz.
Hayır öyle bir şey maalesef yok. Marka iyi olmaz, ürün iyi olur. Bilinen markaların ucuz ürünleri çok dandik oluyor ve fiyatına asla değmiyor.
Duymadım dediğiniz Royal Kludge yurtdışında Amazon üzerinde en çok F/P klavye satışı yapan marka. Yüzlerce incelemesi var, açıp bakarsanız zaten görürsünüz.
Yurtdışında ünlü olması duymam gerektiğine mi denk geliyor çok iyi bir bilirkişi olsam forum açmam .kime göre yok anlamadım ben söylediğim markaların ucuz klavyelerini 5 seneden fazla kullandım tık çıkarmadı dediğiniz gibi marka değil model önemli çok kötü marka bilinip de iyi ürünler çıkardığıda var sağolun klavye öneriniz için
Hayır öyle bir şey maalesef yok. Marka iyi olmaz, ürün iyi olur. Bilinen markaların ucuz ürünleri çok dandik oluyor ve fiyatına asla değmiyor. Çok iyi olmayı bırak rezalet oluyorlar genelde bu fiyatlarda.
Buradaki amacım "zaten bütçe az bari iyi olsun" bunuda en iyi tecrübe etmiş kişiler bilir benim istediğim düz sade numpad kısmı olan harfleri yanda olmayan dayanıklı ve tuş ömrü bol 1 klavye çünkü çoçuk kullanacak bunu çoçyk klavyenin markasını napsın modelini napsın dümdüz nasıl olduğuna bakar ilginiz için sağolun zaten öneri yapan herkese tek tek teşekkürlerimi ilettim tekrardan ilginiz için sağolun önerileriniz üstünden yürüyeceğim