1.000-2.000TL arası klavye önerisi

streetstills

Kilopat
Merhaba, Knight Online oynuyorum. Bazen de FPS oyunlarına giriyorum.

Kesinlikle olması gereken tuşlar.
F tuşları.
Home tuşu.
End tuşu.

Yurt içi veya yurt dışı fark etmez. Stok bekleme de sorun olmaz acelem yok. Fakat kur artısından dolayı stok bekleyeceğim ürün yüksek fiyattan gelir diye düşünüyorum. Bu yüzden öncelikli olarak kur artısından çok etkilenmemek amaçlı F/P hemen alabileceğim klavye arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attack shark k75 Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları

Aynı klavyeyi bende kullanıyorum ve çok güzel, aynı zamanda dayanıklıda, üzerine komple ayran döküldü ama hiç bir sorun yaşamadım, bence bu fiyata alınabilecek en iyi F/P klavyedir. (N11 de ilk alışverişe özel 150TL kupon var ordan al, eğer önceden alışveriş yaptıysanda, farklı bir telefon numarası ile yeni hesap aç)

Hocam ben pek anlayamadım kablolumu kablosuzmu satıcı sorularında sormuşlar adam bir kablolu diyor bir kablosuz diyor.

Teşekkürler. Fakat monstere karşı önyargım var. Daha önce kendilerinden ürün alıp hep pişman oldum.

Teşekkürler. Üründe end tuşu yok.
Home ve end tuşlarını kullanıyorum

Artarsa:

Son düzenleme:
Paylaşılan 1000-2000tl ürünlerde hala aradığım özellikte ürün yok.

bu ürünleri buldum ama olumlu ve olumsuz çok yorum var

İkisi de tam bir çöp. Aradığınız özellik neki aradığınız özellik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…