streetstills
Kilopat
Attack shark k75 Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, YorumlarıMerhaba, Knight Online oynuyorum. Bazen de FPS oyunlarına giriyorum.
Kesinlikle olması gereken tuşlar.
F tuşları.
Home tuşu.
End tuşu.
Yurt içi veya yurt dışı fark etmez. Stok bekleme de sorun olmaz acelem yok. Fakat kur artısından dolayı stok bekleyeceğim ürün yüksek fiyattan gelir diye düşünüyorum. Bu yüzden öncelikli olarak kur artısından çok etkilenmemek amaçlı F/P hemen alabileceğim klavye arıyorum.
Uyarıyım alıcaksanız bu klavye normalde kablosuz kapalıçarşı adlı satıcı aynı fiyata kablolu satıyor alıcaksanız hejaron adlı satıcıdan alın onlar kablosuz gönderiyor yorumların kötü olmasının nedeni kapalıçarşı adlı satıcı
Merhaba, Knight Online oynuyorum. Bazen de FPS oyunlarına giriyorum.
Kesinlikle olması gereken tuşlar.
F tuşları.
Home tuşu.
End tuşu.
Yurt içi veya yurt dışı fark etmez. Stok bekleme de sorun olmaz acelem yok. Fakat kur artısından dolayı stok bekleyeceğim ürün yüksek fiyattan gelir diye düşünüyorum. Bu yüzden öncelikli olarak kur artısından çok etkilenmemek amaçlı F/P hemen alabileceğim klavye arıyorum.
Uyarıyım alacaksanız bu klavye normalde kablosuz kapalıçarşı adlı satıcı aynı fiyata kablolu satıyor alacaksanız hejaron adlı satıcıdan alın onlar kablosuz gönderiyor yorumların kötü olmasının nedeni kapalıçarşı adlı satıcı.
Hocam kablolu.Hocam ben pek anlayamadım kablolumu kablosuzmu satıcı sorularında sormuşlar adam bir kablolu diyor bir kablosuz diyor.
Teşekkürler. Fakat monstere karşı önyargım var. Daha önce kendilerinden ürün alıp hep pişman oldum.Aynı klavyeyi bende kullanıyorum ve çok güzel, aynı zamanda dayanıklıda, üzerine komple ayran döküldü ama hiç bir sorun yaşamadım, bence bu fiyata alınabilecek en iyi F/P klavyedir. (N11 de ilk alışverişe özel 150TL kupon var ordan al, eğer önceden alışveriş yaptıysanda, farklı bir telefon numarası ile yeni hesap aç)Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.875,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler. Üründe end tuşu yok.
Paylaşılan 1000-2000TL ürünlerde hala aradığım özellikte ürün yok.
Havit Gamenote KB884L RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote KB884L RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB884L RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.691,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürünleri buldum ama olumlu ve olumsuz çok yorum var.