airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 30 Mart 2025 #21 egemebb dedi: Vallahi bende öyle sideprint ancak gayet güzel hoşuma gitti keycapsleri. Genişletmek için tıkla... Zaten çoğu kişi artık klavyeye bakmadan yazıyodur diye düşünüyorum
egemebb dedi: Vallahi bende öyle sideprint ancak gayet güzel hoşuma gitti keycapsleri. Genişletmek için tıkla... Zaten çoğu kişi artık klavyeye bakmadan yazıyodur diye düşünüyorum
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2025 #22 airenxa dedi: Zaten çoğu kişi artık klavyeye bakmadan yazıyordur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Zaten göz hizasında gözüküyor hocam. Sorun yok onda.
airenxa dedi: Zaten çoğu kişi artık klavyeye bakmadan yazıyordur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Zaten göz hizasında gözüküyor hocam. Sorun yok onda.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 30 Mart 2025 #23 egemebb dedi: Zaten göz hizasında gözüküyor hocam. Sorun yok onda. Genişletmek için tıkla... Hem switchleri kaliteli hemde hot swap güzel bu fiyata.
egemebb dedi: Zaten göz hizasında gözüküyor hocam. Sorun yok onda. Genişletmek için tıkla... Hem switchleri kaliteli hemde hot swap güzel bu fiyata.