1.000 ₺ ile Ürün Alım-Satımı Yapmak

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Lütfen kimse ortadan katlayabildiğin kadar katla demesin, paranın kırışmasından nefret ederim. En sevdiğim para yeni bankadan çıkmış gıcır paradır.

Arkadaşlar, öğrenciyim ve bugüne kadar hep 60 ₺'ye BM-800 alıp burada 100 ₺'ye sattım. Şu an 1.000 ₺ oldu ama artık 60'a alıp 100'e satmak istemiyorum. Biraz daha büyütmek istiyorum. Ne bileyim mesela 500'e alıp 700-750 gibi satmak ama ne satmak? Önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orijinal kirilabilir PS3 alip (en fazla 400 Tl); kirip, oyun yukleyip 500-550 lira civarina sattigim olmustu. Kisa sureli 100 lira kazanmak. Ayni sekilde 1000 liraya 0 kirilabilir PS4 Slim; bu olay yurtdisinda patladi. Warez ve Crack gruplari piyasaya surulen Slim kasalar 4.55 versiyon ile geliyordu. Zaten 4.55 kirildigi icin simdi marka ismi vermiyim ama 1300 liraya aldigi Slim kasayi 2000 liraya, Pro'yu 2500-3000 liraya satiyorlar. Neredeyse %100 kâr.

G29 direksiyon seti almıştım, 1 hafta kullanıp satmıştım; 200-250TL civarı getirisi olmuştu.
3 kere daha alıp sattım sonradan, Minimum 150TL getirisi olur ancak kimsenin ayağına gitmemen gerekiyor. Yoksa uğraştığına değmiyor. Alırken yakından, satarken de müşteriyi kendi ayağına çağırarak yaparsan gayet güzel bir iş

Ben sıkılıp bıraktım sonradan, uğraşmak istemedim. Ama sen uğraşırım dersen yapabilirsin, elinde kalmaz uygun fiyata alırsan. 1 haftadan uzun sürmedi hiçbirinde elimden çıkarmam.

Aliexpress'te çok güzel ürünler düşüyor bazen. Yurtdışı ve gümrük ayağını çok iyi öğrenirsen çok güzel para kazanabilirsin.

Bilgisayar parçaları ve telefon aksesuarlarından kar yapabilirsiniz. Gümrük ayağından kastım; Gümrük işleyişini bilmeli, hangi ürüne ne kadar vergi çıkacağını saptayıp bu ürünün size kar yapıp yapmayacağını hesaplamalısınız. Eğer Türkiye fiyatına yakın bir fiyat olursa hem satmanız zorlaşır, hem de kârınız o kadar fazla olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…