1.000 TL civarında mekanik klavye önerisi

Bütçe
800-1.700

Kadir Alperen

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve arada oyun da oynuyorum. 1.000 TL civarında mekanik klavye arıyorum ve en fazla 1.700 TL'ye çıkabilirim. Aradığım özellikler.
1. Karanlıkta çalıştığım zamanlarda tuşları görebilmek için aydınlatmalı olması (RGB olup olmaması önemli değil sadece tuşları görebileyim yeter)
2. Yazı yazarken rahat olması.
3. Nispeten uzun ömürlü olması (en azından 1-2 yıl götürsün)
4. Tuşların üstündeki yazıların kolay silinmemesi.
5. Bilek desteği olması.
6. Kablolu/Kablosuz olması pek önemli değil ama kablolu önerirseniz örgülü kablo olmasına sevinirim.
7. Mümkünse hotswap olması.
Bu bütceye yazdıklarımın hepsinin olmayabileceğini biliyorum yine de önerileriniz benim için önemli.

Son düzenleme:
Öncelikle iyi günler. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve arada oyun da oynuyorum. 1.000 TL civarında mekanik klavye arıyorum ve en fazla 1.700 TL'ye çıkabilirim. Aradığım özellikler.
1. Karanlıkta çalıştığım zamanlarda tuşları görebilmek için aydınlatmalı olması (RGB olup olmaması önemli değil sadece tuşları görebileyim yeter)
2. Yazı yazarken rahat olması.
3. Nispeten uzun ömürlü olması (en azından 1-2 yıl götürsün)
4. Tuşların üstündeki yazıların kolay silinmemesi.
5. Bilek desteği olması.
6. Kablolu/Kablosuz olması pek önemli değil ama kablolu önerirseniz örgülü kablo olmasına sevinirim.
7. Mümkünse hotswap olması.
Bu bütceye yazdıklarımın hepsinin olmayabileceğini biliyorum yine de önerileriniz benim için önemli.
Bu ürünü 2021 sonu gibi aldım. O dönem 300 küsür liraydı. Kablolu bir klavye. Bu 3 yıldır her gün kullanırım desem yalan olmaz herhalde. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Kablosu örgülü değil ama kaliteli bir malzemeden yapılmış. Ben de olabildiğince iyi bakmaya çalıştım. Çünkü bu 3 yılda kablosu herhangi bir zarar görmedi. Lenovo Accessory programı ile de istediğiniz renk fontunu ve sistemini seçebiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı