Dostlar dün akşam 2021 yılının ağustos ayında almış olduğum emektar Logitech F310 gamepad ne yazık ki ömrünü doldurdu. Bütçem olduğu zaman yenisini istiyorum fakat malum her şey çok pahalı artık. Bu yüzden 1.000 TL limitle beni bir 4-5 yıl idare edecek bir gamepad arıyorum kablolu kablosuz fark etmez sadece işimi görsün yeterdir.
Not: F310 normalde de kablosunu en ufacık hareket ettirdiğimde bağlantı sorunları yaşıyordum bağlantısı gidiyordu ya da yine en ufacık harekette drift problemi yaşıyordum dedim herhalde içi çok tozlandı ondan oldu bu çünkü dışında sürekli toz temizliyordum dedim içini açayım temizleyip kapatırım geri. Neyse her şeyi açtım sıra LT ve RT tuşlarını geldi tuşlar gamepad ana kartına bağlıydı elime alır almaz tuşları çok az geriye doğru ittim yanlışlıkla ve çıt diye ses geldi önce sandım tuşlar kırıldı, meğerse yay varmış tuşları tutan o açılmış öyle olunca da tuşlar hiçbir şekilde basmamaya başladı sonra da içine göçtü tamire filan versem büyük ihtimal fazla para alırlar zaten eskimişti değiştirme vakti geldi dedim bende.
Pusat Clutch Gamepad (Yeşil) ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!
Pusat Clutch Gamepad (Yeşil) ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!
F710 bende var. İkide bir kopuyor onun için kutusundan çıkan USB çoklayıcı gibi bir şeyi almak lazım kopmaması için o da ikinci elde 200 300 TL falan bence arkadaş F710 almasın pişmanlık.
F710 bende var. İkide bir kopuyor onun için kutusundan çıkan USB çoklayıcı gibi bir şeyi almak lazım kopmaması için o da ikinci elde 200 300 TL falan bence arkadaş F710 almasın pişmanlık.
Kaç senedir kullanıyorum hiç öyle birşey ile karşılaşmadım. Çoklayıcı dediğiniz uzatıcı. Dongle eğer uzak biryerdeyse onunla kola yakınlaştırıyorsunuz.