1.000 TL gamepad önerisi

Hocam attığım linkteki 8BitDo kablosuz.
Farkı anlamanız için dedim hocam kablosuz olduğu için 8BitDo'yu önerdim zaten kablolu olsaydı tercih size kalmıştı. GameSir'i genelde benim gibi kablosuz lazım olup 8BitDo'nun kablosuz modeline parası yetmeyenler almıştı indirimde. Şu an bir fark olmadığı için fiyat olarak 8BitDo'yu alabilirsiniz.

Tamamdır çok sağolun hocam sizi yanlış anlamışım kusuruma bakmayın ^^

Pahalı değil. AliExpress'de vergi dahil en ucuz 1500 TL oldu. Kablolu 8BitDo alırsa vergi dahil 1300 civarında.

8BitDo kesinlikle.
Bir suredir bakmiyorum piyasaya. Bu kollari 500tl fiyatlara gordukten sonra pahali cevabini yapistirmak kolayima geldi. Kendim de machenike g5pro kullaniyorum 1k fiyata aldim her sey dahil. 9. Nesilden kesinlikle daha iyi bir gamepad. %0.03 deadzone, hall effect joystick ve triggerlara, mekanik anahtarlara sahip.

Evet 2 ay öncesi olsaydı çok pahalıydı ama şu an için normal fiyatlara çıktı bende indirim sırasında almıştım GameSir'i gayet memnunum.

8bitdo ultimate c 2.4ghz kullandim bir sure. Sonra sattim. Sattigim kiside degisik sorunlari cikti. Anlatmam mumkun değil. Ama kullanima cok etkisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…