Full HD, renkleri canlı olan, gerçek 8Bit, parlaklığı iyi olan. Ekranı aşağı yukarı çevrilebilir olan. Sadece ama sadece film izlemek için IPS panel monitör arıyorum.
Hz'si ve MS'si çok da önemli değil sanırım.
1000TL civarı bütçem var.
720P laptopuma bağlayacağım sadece. Oyun falan oynamayacağım.
Bugün bu siparişi vereyim de kurtulayım Allah için .
Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms Full HD IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer SA230BID 23" 4ms Full HD IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HP V24i 9RV17AA 23.8" 5ms Full HD IPS Led Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HP 24 W 1CA86AA 24" 5 ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam kusura bakmayın, monitörü alacağımda fikirlerde değişiklikler oldu ufak tefek. O yüzden yeni konu açayım dedim. Sinerjide attığınız güvenilir midir hocam. Diğer sitelerden cok daha uygunda. Ayrıca bu gerçek 8bit mi yoksa 6bit + frc mi ?
2 Gün önce bu monitörü satın aldım 720p den 1080p ye ve 18.5' ten 24' e geçmenin verdiği duyguyu anlatamam. Ürün çok kaliteli tavsiye ederim. Freesync, 75 hz , 1ms tam f/p.