1.000 TL kablolu gaming mouse önerisi

Sanal Amerika

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar SteelSeries Prime var bende fakat başka bir tane daha alacağım. Yine SteelSeries Prime mı alayım yoksa o fiyata daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütceyi artirin VXE R1 alin ben kullanıyorum 1 yıldır hiç sıkıntı yok ama kablosuz sizin icin sıkıntı olur mu?

Bütceyi artirin VXE R1 alin ben kullanıyorum 1 yıldır hiç sıkıntı yok ama kablosuz sizin icin sıkıntı olur mu?

Kablolu olsun istiyorum hocam pil şarj işiyle uğraşmak istemiyorum ve latency de oluyor. Kablolu en iyisi.

Prime ile Prime+ arasında ne fark vardır?

Kablolu olsun istiyorum hocam pil şarj işiyle uğraşmak istemiyorum ve latency de oluyor. Kablolu en iyisi.

Prime ile Prime+ arasında ne fark vardır?

Belirgin tek fark Prime+ modelin altında bir ekran var DPI ayarı vesaire görüyorsun sensörü de trumove Pro+ ama truemove Pro ile aynı özelliklere sahip. En ucuz olanı alabilirsiniz dediğim gibi. Şu anda Prime+ daha uygun gibi.

Arkadaşlar SteelSeries Prime var bende fakat başka bir tane daha alacağım. Yine SteelSeries Prime mı alayım yoksa o fiyata daha iyisi var mı?
Elindeki mousedan memnunsan prime+ alabilirsin ama ben önermiyorum.

İkisini de kullanmadım ama prime+ kullanmış olduğum için ve önermediğim için bu ikisine bakabilirsiniz. İyice araştırdıktan sonra almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…