Dpi önemi varmı ?Aşağı yukarı bin lira civarı Gaming mouse.
Aşağı yukarı bin lira civarı Gaming mouse.
Aşağı yukarı bin lira civarı Gaming mouse.
Ben düşük sens kullandığım için FPS oyunlarında hızlı çevirdiğimde takılma oluyor dönmüyor onun için neyine dikkat etmeliyim.Ben de bu bütçelerde kablosuz oyun faresi arıyordum, içlerinden en iyisi n3. sensörü vb. yakın fiyattaki da V2 X'den daha iyi.
![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Yalnız kolay kırılabilir, dikkatli kullanılırsa sorun olmaz. Kaplamada kullanılan plastik biraz kalitesiz.
DPI önemi var mı?
![]()
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-04130100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben düşük sens kullandığım için FPS oyunlarında hızlı çevirdiğimde takılma oluyor dönmüyor onun için neyine dikkat etmeliyim.
Ben düşük sens kullandığım için FPS oyunlarında hızlı çevirdiğimde takılma oluyor dönmüyor onun için neyine dikkat etmeliyim.
800 DPI kullanıyorum fazlasının gereği yok.
Ben de bu bütçelerde kablosuz oyun faresi arıyordum, içlerinden en iyisi n3. sensörü vb. yakın fiyattaki da V2 X'den daha iyi.
![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Yalnız kolay kırılabilir, dikkatli kullanılırsa sorun olmaz. Kaplamada kullanılan plastik biraz kalitesiz.
Attığın site güvenilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.