Merhaba yukarıda belirrtiğim gibi bir klavye almak istiyorum. Çok sesi olmayacak red Switch istiyorum şu an dierya DK61 Pro diye bir klavye almayı düşünüyorum nasıldır acaba bilen varsa ve daha iyilerini varsa yazabilirsiniz 1000 TL altı. Ve küçük olursa güzel olur.
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Küçük klavye lazımsa üstekilerden alın, bu ikisinde cherry mx red switch var, hp olanda brown switch de tercih edilebiliyor.