1.000 TL klavye önerisi

Bu klavye sürekli indirime giriyor 1000TL verilmez. Bunu öneririm kendimde kullanıyorum ve çok memnunum.
Ben de aynı klavyeyi kullanıyorum Aralık'tan beri. Belki switch konusunda Corsair takıntısı olan biri değilseniz gıcık durumlar ortaya çıkabiliyor. Piyasade yedek switc bulunmadığı için Cehrry Viola, dobule click ve benzeri şeylerde servise gönderilip yenisiyle değiştiriliyor tüm klavye. 2-3 hafta çöp oluyor. Ben tamirini öğrendiğim için kendim yapıyorum.

Öte yandan gerçekten güzel bir klavye. Kendi tuş takımı yerine Pudding Keycaps kullanıyorum ve ışıl ışıl harika bir geçirgenliği var switch'lerin. Biraz yaylar çınlama yapabiliyor. Ama ben kasayı dolguyla modladığım ve tuşlara da 0-ring taktığım için yarı yarıya azaldı bu kötü deneyimim.

Mediamarkt'tan 950 TL'ye almıştım.

Yani öneririm ama biraz alışmak sabır ve marka sadakati istiyor bu modelde. Ben tüm sistemde fare hariç corsair ve asus kullandığım için kolay kolay yıldıramadı aksilikler. Klavyenin geldiği son durum da şu şekilde:

5(1).jpg
bonus-18.jpg
bonus-16.jpg
bonus-19.jpg
bonus14.jpg

Bu arada paylaşmış olduğum Viola Switch değil. Cherry MX Speed kullanıyor ve şuana kadar sorun yaşayan hiç görmedim.

Benim hatam. Şimdi fark ettim. Ama ona da alışmak kolay olmayacaktır. çünkü aktifleşme mesafesi o kadar kısa ki. Rekabetçi oyunlara fazla abananlar için biraz daha sanki. Ama en kaliteli speed switch'lerden birini kullandığı kesin.

@KafadanKontak viola Switch'ler sıkıntılı yay sesi var Low profile modelinde bu sorun mevcut değil.
Cable mod'u ve bilek desteğini nereden aldınız?
Bunun için bir konu yaptınız mı?
@KafadanKontak
Ben de çok beğenip aldıktan sonra fark ettim ama amatör ruhla girişerek ve portable Type-C modlama yaparak bir nevi K60 V2 ortaya çıkarmış oldum :D Yay sesini coşturan klavye kasasının içindeki yankıydı. PCB arkasına bantlama ve kasa içine halı altı kaydırmazıyla dolgu yaptım. İnan hiç yay sesi kalmadı. Ek olarak da işte konnektörlü coiled custom kablo ile kendi orijinal klavyemi yaratmış oldum. Şu sıralar eski şikayetlerim hiç birini yaşamadığımı söyleyebilirim.

@cilgincocuk34 Klavye bilek desteğini Amazon yurtdışından aldım ama bu üründen artık yok maalesef. Vergi kargo dahil 150 TL gibi bir fiyata almıştım sene başında.

Kablo modlamasını da araştırarak denemeler yaparak kendim öğrendim. PCB giriş konnektörününü modelini öğrenip önce ondan sipariş verdim. Sonrasında dişi type-c'li usb çevirini alarak devresini söktüm ve klavye için aldığım pcb konnektörüne lehimledim. Kabloyu da kendim ısıtarak şekillendirdim. Mnin CLR mikrofon konnektörünü de Aliexpress'ten temin ederek kablo ya ekledim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı