1.000 TL klavye önerisi

Aspect1

Hectopat
Daha fazla  
1000TL bütçem ver ve klavye arıyorum üstüne çıkarız ama Max 1000TL olursa iyi olur. Bu klavyeyi almadan önce Magic Refiner MK22 kullanıyordum ve tuşları basmamaya başladı bazıları da 2-3 kere basıyor bu yüzden yeni klavyeye geçeceğim. Klavyeler %60 ve %80 olabilir fark etmez ama %100 olmasın.

Bu klavyeye bak, derim, hem de indirimde şu an;

1000TL bütçem ver ve klavye arıyorum üstüne çıkarız ama Max 1000TL olursa iyi olur. Bu klavyeyi almadan önce Magic Refiner MK22 kullanıyordum ve tuşları basmamaya başladı bazıları da 2-3 kere basıyor bu yüzden yeni klavyeye geçeceğim. Klavyeler %60 ve %80 olabilir fark etmez ama %100 olmasın.
Mekanik mi istersin?

Bu klavyeye bak, derim, hem de indirimde şu an;

Bunu gördüm fakat tek tuş tek renk muhabbeti sarmadı

Mekanik mi istersin?
evet

DK61E bakabilirsin.

Son düzenleme:
evet :D

Peki bunda Switch değişimi fark yaratır mı kullanım açısından red Switch alınır mı?

Bu klavyeyi nedense herkes öneriyor XPG Summoner mini veya Redragon'un aynı fiyat bandındaki ürünlerini tavsiye edersiniz yoksa yine bu ürünü mü?

Bu ürünü tavsiye ederim Summoner mini hiç incelemedim. Mini olmayan versiyonunda sürücü sorunu vardı. Mini ile aynı sürücüyse tercih etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı